De bostraining in Bilthoven is zondag voor één van de 9 deelnemers bijna fataal afgelopen! Na een succesvolle intensieve training onder de bezielende leiding van Peter arriveerden we op de parkeerplaats voor de heerlijke koffie met een bokkepootje. Han heeft de ideale kofferbak om de koffiebekers in uit te stallen, maar in zijn enthousiasme om iedereen van koffie te voorzien liep Hans vol tegen de kofferbakdeksel aan. Zo’n Opel heeft nog gemene hoekjes waar je ze dus niet verwacht. Gelukkig is de auto van Han rood, dus valt het bloed niet zo op.

Als volleerde EHBO’ers en chirurgen stonden de anderen in de rij om het gat in het hoofd van Hans te dichten. Dennis als media-man was er natuurlijk als de kippen bij om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Laat echter de foto’s niet aan uw kinderen zien, daar zijn ze niet voor geschikt! Na drie rollen verband kon Hans ’s middags zo mee in de optocht, verkleed als mummie. Dit verband heeft 1 rondje koffie mogen blijven zitten en toen ging het er al weer af. Men vond een simpele pleister in de vorm van een zwaluwstaart toch een betere oplossing en opnieuw bogen de medische deskundigen zich over het gat in hoofd van Hans. Het resultaat zullen we waarschijnlijk dinsdag mogen aanschouwen.

Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af hoe het met die auto is afgelopen! Die auto mankeerde helemaal niets, geen krasje te zien, een geluk bij een ongeluk. Wel hebben we Han inmiddels geadviseerd een andere auto te kopen; de Volvo van Rogier of de Fiat van ondergetekende hebben bijvoorbeeld geen scherpe hoeken aan de kofferbakdeksel.

Niels