Onze survivalgroep is een georganiseerde trainingsgroep! Het betekend een bestuur, jeugd, erkende trainers en commissies. Dit wordt op deze pagina nader toegelicht.

Jeugd
Onze trainer speciaal voor onze jeugd, is Ries de Jongh.
Ries wordt ondersteund door een grote groep van enthousiaste trainers.

 

 

 

 

 


Commissies
Zonder de hulp van enkele enthousiaste leden, is het moeilijker om de leden in hun wensen tegemoet te komen. Daarom hebben wij een aantal commissies met specifieke aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden.


Jeugdcommissie
Voor de jeugd is er een jeugdcommissie.
Leden zijn Ries de Jongh (hoofdtrainer), Henk-Jan Schuver, Hayke Everwijn (contact persoon ouders) en Paul Mandigers (coördinator aanmeldingen / wachtlijst).
Voor aanmeldingen neem dan contact op met Paul Mandigers. Paul is te bereiken via het contactformulier.
Kinderen kunnen al starten vanaf de leeftijd van 8 jaar. Alle zaken die onze jeugd aangaan, valt onder de verantwoordelijkheid van onze jeugdcommissie. Lees hierover meer op de pagina Junioren.

 


Activiteitencommissie
Om onze leden enthousiast te houden, bieden wij hun diverse – door ons zelf georganiseerde – activiteiten waar zij aan kunnen deelnemen. Hiervoor is geen vast programma, dus elk jaar is het aanbod weer anders.
Onze leden van de activiteitencommissie zijn:
– Alex Blankesteijn
– Niels Koning
– Guido de Jong


Materiaalcommissie
Onze hindernissen moeten worden onderhouden. Hiervoor is primair onze materiaalcommissie voor verantwoordelijk.
Zij houden het door de survivalbond verplichte logboek bij, zorgen voor het onderhoud, zorgen voor nieuwe hindernissen, en kopen materiaal in. Onze leden van de materiaalcommissie zijn:
– Ries de Jongh
– Michiel Lexmond


Communicatie
Om onze leden te voorzien van allerlei nieuws over onze survivalgroep, hebben wij onder meer een nieuwsbrief.
Abonneren via deze nieuwsbrief link.
Onze website wordt onderhouden waar nodig. Deze wordt beheert door Rogier Thomas en is te bereiken via contactformulier.

Laatst bijgewerkt: 01-02-2022