Op 26 mei werd voor het eerst in Zeewolde een survivalrun georganiseerd. Fit was vertegenwoordigd bij de veteranen (dat ben je in Zeewolde al wat eerder dan bij de SBN) en de koppels. Voor mij was het weer even geleden dat ik meedeed met een survivalrun, maar deze is mij goed bevallen.

Kees zat in mijn startgroep en als loper met wel goede conditie was hij bij het startschot snel weg. De hindernissen waren niet al te ingewikkeld, dus daar kon ik hem niet mee de loef af steken. Uiteindelijk zag ik Kees pas terug bij de finish, hij werd vijfde en ik achtste bij de veteranen. Johan startte 3 kwartier later en wist het veteranenklassement te winnen, ondanks een verzwikte enkel, gefeliciteerd met je overwinning Johan!

Het was een warme dag, waardoor het tijdens het eerste deel van de run wat droog was, maar gelukkig volgde halverwege een hele serie waterhindernissen. De organisatie had voor een eerste keer een mooie run neergezet, waarbij natuurlijk door een ervaren survivalaar als ik wel wat verbeterpuntjes op te merken waren. Ik heb begrepen dat ze volgend jaar opnieuw gaan organiseren.