Udenhout, echte survival zoals het bedoeld is!

Prima weersomstandigheden, een schitterend parcours en afschrikwekkende hindernissen… zeker als je TSC loopt en weet dat je de meeste hiervan in de tweede ronde nog eens moet doen!
Ik ben een zogenaamde mooiweersurvivaller althans dat ingrediënt waardeer ik toch altijd wel,
Het tweede ingrediënt: een mooi parcours stimuleert het plezier van het sporten in de vrije natuur, het laatste en voor survival toch het meest ‘smaakmakende’ ingrediënt: afschrikwekkende hindernissen daarentegen heeft een dubbeleffect enerzijds de enorme uitdaging, anderzijds de angst dat als het niet lukt het een nog veel zwaardere middag gaat worden….

Gelukkig is gisteren door het FIT TSC team (Timo, Ries en ondergetekende) goed gepresteerd en zijn de bandjes, waarvoor dit keer keihard is gestreden, om de pols gebleven. Voor de meeste was het ook een middag van lange adem want de tijden liegen er niet om: de eerste fit TSC-er op 3 uur 46 minuten… tja da’s waar voor je geld!

Wat waren nu zoal de mooie hindernissen in Udenhout?
Wel eigenlijk te veel om op te noemen… lange, lange apenhangs.. apenhang slingertouwen, apenhang korte touwtjes, de ‘kraanhindernis’ en een laten we het zeggen een zeer pittig kasteellaantje… waar volgens mij ook de sterkere deelnemers toch aarzelend aan begonnen… jammer dat de streeftijd niet gehaald werd want ik moet zeggen dat ik genoten heb van deze run.

Ook voor het RUC was dit een zware run en ik geloof dat niet alle fitters het gelukt is de band te behouden, jammer maar ja het blijft survival… toch heeft iedereen denk ik er wel weer een mooie ervaring erbij van wat deze sport nu eigenlijk is… uitdagend!!!

Kortom nu heel snel herstellen voor Boerakker… want dat is al over 5 dagen $%#*&^^!%$%#!!$?..

Maar eerst nog nagenieten van de spierpijn

Groeten

Janco