Atleten,

Nou moet ik dan ook maar ff mijn ervaring weergeven van mijn eerste RUC run, die van Udenhout zondag jl..
Prachtig weer voor de tijd van het jaar en in vergelijking met het regenachtige, sombere weer van vandaag.
Een hele mooie, volgens mij niet al te moeilijke run. Veel gecombineerde oefeningen die allemaal net wat leuker maakten.
Ik was aardig op dreef en het ging allemaal voorspoedig. Helemaal toen ik werd ingehaald door Helga, die werkelijk als een beest over de hindernis ging en mij later nog adviezen heeft gegeven.
Bij de Apenhang beukenbos (12) werd door een jurylid mij een oor aangenaaid. Zij vond dat ik het touw aan het einde niet had aangeraakt. Gevolg was dat ik zonder discussie de oefening maar opnieuw heb gedaan. Na een voortreffelijke oversteek mijn weg vervolgd en de rest zonder al te veel problemen genomen.
Echter, de allerlaatste hindernis was voor mij de ‘doodsteek’. In dit geval niet dood, maar wel het onderdeel waarbij ik gewond ben geraakt (zie foto: http://www.flickr.com/photos/fitzeist/1395937903/).
Nou is dat niet zo erg, want die wond geneest wel en dan zie je er niets meer van. Maar mijn bandje werd mij fgenomen!!!! Kijk en daar maak je deze survivalrunner in spé wél ‘dood’ mee…. Ik kan niet beschrijven hoeveel pijn het doet als je bij de ALLERLAATSTE hindernis (na twee pogingen) je bandje moet afstaan….
Al met al een hele mooie run en een schitterende ervaring. Een aanrader voor degene die hem nog niet hebben gedaan..

Sportieve groet,

Glenn.

ps. Voorlopige uitslagen zijn te vinden op: http://www.survivalrunudenhout.nl/