Daar sta je dan voor de zoveelste keer aan de start in Udenhout. Weer een nieuw seizoen. TSC Fitters waren er maar weinig (alleen ik). 18 km en 50 hindernissen voor de boeg.
Start 10:50 met een man of 35 en evenzoveel kinderkoppen. Even met zo’n steen lopen is niet erg maar na ca. een kilometer ben je blij dat je er vanaf kan. Ik loop in de midden moot (daar ben ik meestal te vinden) en alles gaat goed. Tot dat we een eind door een sloot moeten lopen zonder water maar met 20 cm bagger.(ik ben toch wel bij de goede loop aanwezig?) Dan hindernis 8, netje en swing over, alleen ik kwam er niet over. Het touw was een gladde bagger slinger. Gelukkig kwam Marc (hij liep daar de recreanten run) gelijktijdig daar aan. Samen hebben we het touw ontbaggert en na 7
pogingen lukt het dan toch. Marc lukte het overigens wel “gewoon” in 1 keer. Inmiddels zijn bijna alle andere TSCers mij gepaseerd . Het rustig vervolg geeft me de tijd om mijn zonde te overdenken. Te weinig trainings arbeid? Een beachfeest dag is geen goede voorbereiding? Of toch te weinig gegeten? De hindernissen rijgen zich aaneen maar worden verder
wel met goed gevolg het zij hier en daar met moeite afgelegd. De TSC lus komt dit keer hard aan. De 8 slinger touwen over het water moeten zelfs 2 keer worden gedaan vanwege een foutieve uitvoering (een grote plons) bij de eerste poging. Na 11 swing-overs achter elkaar zie ik er blijkbaar zo belaberd uit dat de vrijwilliger met druivensuiker aan komt (maar nog wel bedankt). In de slotfase kom ik Don nog tegen de de korte run met iemand loopt. Gelukkig kan ik zijn beginner nog wel voor blijven. Vreemd genoeg is in tegenstelling tot Glenn de eindhindernis voor mij een makkie (komt mischien door 12 Hang-On Ries roepende kids).
Al met al een mooie maar voor mij loodzware run. Ik heb nog nooit zo’n belabberde tijd neer gezet: 4 uur en 15 minuten Alle TSC Fitters die ik normaal voor kan blijven hebben dit seizoen hun kans gehad want volgende wedstrijd in Boerakker over ruim een week gaan we er weer vol goede moed tegenaan.

Ries