Jeugdtraining Fit Zeist werpt nu al zijn vruchten af! 

In het Noord-Hollandse Grootebroek werd zondag 12 september het het open NK survival koppelrun georganiseerd, alweer de eerste run van het nieuwe survival seizoen. Voorafgaande was er de prijsuitreiking van de eindklassering van het survival seizoen 2009/2010. De jeugd van survivalgroep Fit Zeist kwam ook naar Grootebroek om de nodige prijzen in ontvangst te nemen. Bij de meisjes JSCC was Sigrid van Holland, na vorig jaar derde te zijn geworden, nu tweede in het eindklassement. Bij de meisjes JSCB was het wederom Simone von der Linden, die net als de voorgaande jaren bij de meisjes JSCC eerste werd. Een bijzondere prestatie, gezien het feit dat het niet alleen een leeftijdsklasse hoger is, maar ook dat Simone alle runs waaraan ze heeft meegedaan heeft gewonnen (maximale scoren). Bij de jongens JSCB was Nick Kamperman derde in het eindklassement. Drie geweldige prestaties die beloond zijn met een top drie klassering in het het circuit 2009/2010, maar daarnaast doen er nog meer survival kids van Fit Zeist mee die wekelijks trainen en op hoog niveau meedraaien in het circuit.

Het open NK koppelrun in Grootebroek werd gehouden voor zowel senioren als de jeugd. Bij de jeugd (10 t/m 17 jaar) waren het na een run van 8 km en ruim 30 zware wedstrijd hindernissen Sigrid van Holland van Fit en haar vriendin Elianne Huitema uit Zwartsluis die Nederlands kampioen werden. Ook de volgende koppels met Fit-kids deden mee: Eva & Jonna, Alex & Dave, Simone & Sjoerd en de reuzenkleuters Annemarie & Inger. De 15 jarige Hannelieke draaide vast warm voor de JSCA en liep de 13 km individueel.

De zusjes Eva en Jonna van den Berg gingen de uitdaging aan om als origineelste koppel de run uit te lopen. Ondanks de goede poging van Mark en Bart waren het toch Eva en Jonna verkleed en geschminkt als clown die de eerste prijs wonnen. Via deze link zijn de foto’s van onder andere de prijsuitreiking te zien.