Steenbergen, een mooie zware run in 2008

Beste Fitsurvivalaars bij deze nog een kort verslagje van de run van Steenbergen 2008.

Zoals het mij vaker overkomt had ik een echte survivalvoorbereiding getroffen… d.w.z.

Zaterdag voorafgaand aan de run een hele voetbalwedstrijd spelen (gelukkig gewonnen en gescoord), ’s avonds nog een feestje van een vriend tot zeg maar veel te laat. Maar ik had zin in de run dus geen alcohol voor mij, scheelt heel veel!

Zondag ’s ochtends uiteraard te vroeg.. toch niet al te fris naar Steenbergen…. helaas geen mede TSC-ers om samen te gaan, die hadden allen overigens een zeer legitieme reden om deze run te laten schieten, maar goed ik was al blij om gewoon wakker te blijven om op de weg te letten.

Gelukkig schitterend weer in Steenbergen, dat scheelt al de helft toch? Nog 15 minuten om om te kleden voor de start, meer dan genoeg dus. Warmlopen doen we wel tijdens de run ha ha.

Maar wat een run toch! Vele leuke en vooral pittige hindernissen! Voor het TSC extra veel armwerk korte touwtjes hier, losse hangsels daar en nog maar eens dikke korte touwtjes en halverwege een enter touw… nou het leek wel oneindig lang… dus na de eerste ronde dacht ik en ik denk vele TSC-ers met mij dit wordt eigenlijk best een pittige klus! Door mijn eigen klungeligheid moest ik deze run een aantal hindernissen overdoen omdat ik iets te enthousiast was, maar al met al ging het behoorlijk goed. Tijdens het lopen kwam ik in de tweede ronde enkele Fit RUC-ers tegen die de run ook behoorlijk pittig vonden!

De eindhindernis was vanouds best pittig, in Steenbergen moet je tenslotte altijd nog wel wat over hebben. Gelukkig met het eind in zicht had ik dat wel. Helaas gold dat niet voor alle RUC-ers…. Ondanks de vele verbitterde pogingen…

Uiteindelijk was ik zeer tevreden over een mooie run met een leuk afwisselend deels nieuw parcour.

Een finishplek in de middenmoot was met mijn toch wat te magere training eigenlijk heel behoorlijk.

Ik heb alweer zin in de Knipe!

Groeten

Janco