Zoals elk jaar proberen wij het trainingsseizoen op een leuke manier af te sluiten en ook dit keer is dat gelukt. Dankzij Alex, dat moet gezegd!!! Alex heeft het evenement weer eens goed voorbereid en uitgewerkt! Hoe doet hij dat toch zo snel? En zonder hulp!?
Afijn, dinsdagavond ging een groot aantal koppels van start na een briefing door Alex. 400 meter, 10 genummerde hindernissen, routekaartje in plastic niet-waterdicht hoesje, fietsend richting Amelisweerd, stukkie zwemmen, rennen, klauteren, beetje hijgen, weer fietsen, weer rennen en hindernissen. En dat allemaal met warm zomers weer. Prachtige route langs oude en bestaande beddingen van de Kromme Rijn, bijzondere fauna van harige rupsen (hebben jullie ze gezien?), langs Fort Rhijnauwen, over een spiksplinternieuw stukje bunkerpad, langs het oergezellige pannenkoekenhuis ( roken jullie de zoete geuren ook?), over het nieuwe schelpenpad bij het Fort (met schapen), door donkere kathedralen van hoge dichtbebladerde bomen, en weer terug de zandbult op bij Zeist.
En bij terugkomst lekker wat te drinken met een bescheiden zoutje.
Elwin en Kim bleken het snelste gelegenheidskoppel, ondanks dat Elwin in alle eerlijkheid opbiechtte dat er hier en daar wat schoonheidsfoutjes waren. Nou ja, bij wie niet?! Dus krgen zij de pet die ons allemaal past.

En onze drie hekkensluitende musketiers, die run-bike-runnend van start gingen, werden beloond met een lekker zoethoudertje. Maar waar kwam ineens die derde fiets met lekke band vandaan?


Rond 22.00 uur was het feestje weer voorbij en kunnen wij weer enkele weken opladen voor het nieuwe seizoen. Uiteraard kan er gewoon doorgesport worden, zij het met met enige aanpassing (zie eerdere berichten). En Peter verzorgt nog een trainingsschema voor een enerverende zomer!

Sportieve groet,
Vincent de Graaf