Hoewel wij wisten dat afgelopen zondag door onze survivalgroep op meerdere fronten werd gestreden om het eremetaal, hadden twee ‘strijders’ van ons een training bedacht voor diegenen die niet naar Udenhout, de dam-tot-dam of de prutrace gingen. Dat was dan ook de reden dat de bike-run training uitsluitend werd bijgewoond door diezelfde twee personen… Een mooi resultaat, want dat hield namelijk in dat iedereen in Udenhout, op de dam of in de prut zat. Toch?
Overigens… die twee personen zijn Michel Hagenbeek en jullie eigen voorzitter Vincent de Graaf. Gaven zij een slecht voorbeeld? Neen! Want zij bereiden zich voor op Neede waar zij als koppel zullen deelnemen. Zij hebben zichzelf gegeseld door met rugzak en boomstam door het stuifzand en onbepade bossen te rennen in de omgeving van het Henschotermeer. De rugzak werd bovendien halverwege verzwaard met een paar kilo zware windkanter (zoek dat maar eens op via Google).
Natuurlijk hebben wij ook nog even het meer overgestoken. Dat hoort er nu eenmaal bij. Na afloop weer op de fiets terug naar Zeist.
In totaal een 3 uur durend uitje, maar wij hebben aan jullie gedacht!

Hopelijk hebben jullie ook veel plezier beleefd aan jullie runs?

Groet, Michel en Vincent