De run van Neede leek dit jaar met alle weersvoorspellingen vooraf echt uit te gaan draaien op een hel, zoals de toepasselijke naam bijnaam voor de run. Regen, wind en kou was eerder de week voorspeld… Op zaterdag dacht ik toen ik uit het raam keek… mmmm… waarom vind ik survivalruns ook alweer zo leuk?
Maar goed wat bleek zondag? niets van al dat voorspelde dramaweer gewoon prachtig zonnig weer met vrijwel geen druppel neerslag, ik had me dus geen zorgen hoeven te maken 🙂

Gelukkig was de run op hindernissenvlak als vanouds, erg fraai en met pittige hindernissen al gold dat laatste vooral voor het extra TSC-lusje waarin met name het in het horrorbos flink was aanpoten en we mochten dat dan ook nog eens 2 keer nemen!
Hier bleek ook voor het eerst dat er wat lastigere hindernissen waren en ontstonden er zowaar wat kleine opstoppinkjes, gelukkig dat het alleen voor TSC-ers was, zo viel de file mee… als dit in de RUC/recreantenrace zou hebben gezeten….

Eenmaal in de eindhindernis aangekomen was ik blij dat het er nu toch op zou gaan zitten, gezien de vermoeidheid moest ik hem rustig aan nemen, nu geen fouten meer maken dacht ik…  kijkend naar enkele deelnemers die met een nat pak stonden op te warmen voor een nieuwe poging… en het ging goed 🙂

Tevreden en voldaan kijk ik alweer uit naar de versie van 2011, Neede is toch een run met extra pittige hindernissen zeker in het TSC stuk waar je echt alles wat je in je hebt moet inzetten, ik heb er alweer zin in!

Groeten

Janco