Wat mij betreft wel, ook dit jaar weer een schitterend parcours!Gelukkig een schappelijke run qua weersomstandigheden, eigenlijk gewoon lekker.. echter de organisatie van Neede had als verwacht gecompenseerd voor slecht weer door flink pittige hindernissen J, zelfs zo pittig dat ze hebben moeten besluiten om de tweede ronde van het extra lusje TSC geen doorgang kon vinden omdat ze dan ver buiten de richttijden zouden belanden… Gelukkig hoorde ik dat zelf net op het moment dat ik aan deze lus begon. Scheelt toch in hoe je met je krachten omspringt als je alles daar 2 keer moet doen…  Ik vrees dat ook voor de goedgetrainde TSC-ers dat in eerste instantie geplande tweede rondje wel eens richting Waterloo kon gaan… of dat de bezemloper je zou kunnen gaan inhalen..

Maar goed als gezegd een prachtig parcours wat soms wel leek op klein Zwitserland gezien het aantal hoogtemeters, volgens mij zijn we wel 20 keer de Needse berg op en af gerend!

Als verwacht zaten er ook dit keer weer een paar mooie bijzondere hindernissen in die soms wel verrassend waren. Eentje is zeker aan te raden om na te bouwen in Zeist, de dubbele slappe schuine apenhang….. (alleen in extra TSC lus)

Deze hindernis was flink lastig daar je doormiddel van knijpkracht het touw waarin je hangt moet strak houden, een soort van postmanapenhang ipv walk… mooi woord he?>

Ik heb in ieder geval weer genoten en vermoed dat de meeste deelnemers dat zelfde hebben gedaan, vooral ook omdat de douches naderhand heerlijk warm waren… dat is wel eens anders…

Groeten Janco