Afgelopen zaterdag is Kim derde geworden bij de BSC wedstrijd! Kim, gefeliciteerd.

De uitslagen van Boerakker en trouwens ook van Udenhout en Grootebroek zijn te vinden op: http://www.survivalbond.nl

Kim heeft een verslag geschreven van deze wedstrijd:

De dag in Boerakker begon al heel goed, veel zon en een temperatuur van ongeveer 18 graden. Voor mij de allereerste wedstrijdrun, dus ik was erg benieuwd hoe ik het zou ervaren. Ik hoorde al uit betrouwbare bronnen dat deze run vorig jaar heel erg zwaar was en dat bijna niemand van de BSC zijn bandje had gehouden en dat iedereen veel te veel had gelopen door een slechte organisatie.
 
Direct na de start moesten we een autoband oppakken en daarmee een ronde om een voetbalveld rennen. Vervolgens moesten we met de band overswingen. Ik vond het best een zwaar begin en was benieuwd wat me nog meer te wachten stond. Maar de volgende hindernissen vielen behoorlijk mee. Er moest nog geschoten worden en later nog boogschieten en kayakken. Een bijzondere hindernis was een kiepwagen waar men doorheen moest klimmen. Er waren aardig wat wateroversteken, met een surfplank, een trekvlot en pallets.
Op een gegeven moment zag ik lianen over een behoorlijk brede vaart en begon me al lichtelijk zorgen te maken. Later bleek dit een hindernis voor de TSC te zijn.
 
En toen een paar hindernissen verder bleek ik alweer bijna aan het einde te zijn… Ik had de run veel langer verwacht en had nog wel wat over. Ik moet zeggen dat de hindernissen redelijk makkelijk en niet heel uitdagend waren voor de BSC, maar dit was wel een prima eerste survivalrun van het seizoen. De snelste man bij de BSC was binnen in 37 minuten, dus dat zegt ook al wat. De organisatie was tijdens de run wel goed, maar aan het einde leek weer niemand op te letten…
 
Verder deden in ieder geval Janco, Timo en Ries mee in de TSC en Martin deed zijn eerste recreatieve BSC run.
 
Nu op naar Leeuwarden, die toch wel ietsie zwaarder schijnt te zijn…
 
Groetjes Kim