Introductie Jeugd Survivalgroep Fit Zeist succes

Afgelopen zondag heeft de formele aftrap plaatsgevonden van de jeugd Survivalgroep Fit Zeist. De ouders van de jeugdige atleten hebben gezamenlijk een mooi evenement opgezet. Iedereen heeft genoten en zich sportief uit kunnen leven.

Na een inleidende speech van Vincent zijn alle jeugdleden, aankomende jeugdleden en de aanwezige volwassen atleten aan de slag gegaan. Naast een mini survival parcours, af te leggen met een waterballon die heel bij de finish moest aankomen, waren er andere activiteiten voorzien, zoals boogschieten, zagen, spijker slaan en een geblinddoekte kruiwagenrace. Aan het einde moesten we natuurlijk nog wel van de waterballonnen af!

Vervolgens is een korte wedstrijd gehouden over een afstand van 1600 meter. In deze wedstrijd moesten de atleten een 15 tal hindernissen overwinnen, waaronder de gehele combi hindernis, kruipnetten (met veel modder) en een klim tegen een gladde helling op. Trainer Ries fungeerde als haas en heeft de jeugdige atleten laten zien waar hun toekomst kan liggen. Moe maar voldaan heeft iedereen de eindstreep gehaald. Als beloning mocht de gladde helling als glijbaan worden gebruikt. Pas na een korte spoelbeurt met de brandslang was het tijd om te douchen. Dat de weergoden dit gunstig beoordeelden bleek wel toen de zon doorbrak tijdens de prijsuitreiking. Vincent heeft de top 3 gehuldigd waarna nog even kon worden nagepraat over de behaalde prestaties onder het genot van een drankje en een hapje (klaargemaakt door een aantal enthousiaste ouders).

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd sportief feestje, en verwachten dat er nog een mooie tijd gaat volgen.

Door enthousiaste ouders zijn veel foto’s gemaakt: set 1 en set 2.