Op zondag 8 juni 2008 was de jaarlijkse Jeugdbondsdag, maar dit maal was FIT Zeist de gastheer. De dag begon met een korte breefing van het dagprogramma voor de begeleiders en leden van de organisatie. Om 10.30 uur kwamen de eerste kinderen aan bij FIT.
Uiteindelijk waren er zo’n 40 kinderen die werden ingedeeld in 6 groepen van 5 kinderen. De groepsindeling was zodanig dat in elke groep zowel hele jonge als wat oudere kinderen zaten. Elke groep kreeg een T-shirt met een eigen kleur, waarop de kinderen hun naam konden schrijven.

Alles zat op deze dag mee: het programa liep strak op schema, het was prachtig en warm weer, de programmaonderdelen waren leuk en de kinderen waren enthousiast. Oh ja, en van het steekbord binnen werd veel gebruik gemaakt.

Opvallend waren de vele complimenten voor onze locatie: mooie baan, mooie kantine, mooie en veelzijdige hindernissen, schone toiletten en douches, etc. Door het mooie weer konden buiten op het terras tafels worden neergezet (met stoeltjes uiteraard) zodat ook de ouders lekker konden genieten. Sommige ouders gingen lekker in de omgeving fietsen of
wandelen.

Het programma:
– ontvangst
– gezamenlijke warming up
– boogschieten
– touwtraining
– atletiekspelletjes
– orientatieloop (met dank aan Harm die weer een mooie orentatieloop heeft verzorgd!)
– brancardloop
– spinneweb
– prijsuitreiking
– uitreiken van bondsbekers voor de jeugd (door Bart die speciaal hiervoor nog even is langsgekomen).

Ik wil bij deze nog even Harm, Wiekel en Alex bedanken voor hun inzet deze dag en ook wil ik Mark en Kees bedanken voor hun aanbod om te helpen, waar ik geen gebruik van heb gemaakt.

Vincent 

Mooie foto’s zijn al te bewonderen op: http://www.mijnalbum.nl/Album=WILM3WCO
Onderstaande prachtige foto wilden we jullie niet onthouden:

alex in eend