Disdagavond half 7 druppelden de eerste leden binnen op de speciaal voor Fit gereserveerde parkeerplaats bij de boomkwekerij van BSI. Stipt 7 uur kwamen er nog allemaal telefoontjes bij Timo binnen van mensen die onderweg waren, of verdwaald. Dus stipt 5 over 7 ging het evenement van start. Timo en de rest van de activiteitencommissie hadden prachtige training in elkaar gedraaid waarbij we gegarandeerd natte voeten zouden krijgen.

In koppels werd gestart na 20x optrekken en het oplossen van een Sudoku. Die Sudoku leverde velen nog hoofdbrekens op, maar zowel Mark als ik hadden dit wel vaker gedaan en waren hier dan ook erg snel mee klaar. Gestart werd met een zelf te vullen zandzak die op de schouder mee moest langs het strand, terug nog even over de evenwichtsbalk, wat niet eenvoudig is getuige de meerdere natte zakken die werden teruggebracht.

Daarna gingen we de eerste van twee ronden in. Afwisselend was het zwemmen en hardlopen. De bruggen werden naar goed gebruik, vanuit het water beklommen. Diverse klimspeeltuigen waren voorzien van praktische aanwijzingen en wat extra touwen. Ook in de bomen hingen nog touwen, waardoor alles bij elkaar wel sprake was van een complete training.

Na twee rondjes was het donker en werd de weg naar de bomenkwekerij opgezocht. Daar waren nog versnaperingen en kwam de heuglijke mededeling dat seizoen weer een interne competitie wordt georganiseerd, waarover later meer.

Het water was nat, maar niet koud en het was beregezellig. Timo had het goed georganiseerd, complimenten daarvoor.