Welkom op de nieuwe website van Survivalgroep FIT-Zeist.

Zoals je ziet ondergaat de oude-vertrouwde website een aantal aanpassingen. Na zo’n 3 jaar trouwe dienst was hij ver achterop geraakt bij de huidige technologische ontwikkelingen in website-land, waardoor we besloten hebben om de bezem er eens flink door te halen. Gijs heeft zich hier helemaal in gestort en het resultaat zie je nu voor je. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het vullen van de site, bijwerken van de teksten en een fris uiterlijk.

Behalve een frisse look hebben er vooral achter de schermen grote veranderingen plaatsgevonden. Het bijwerken van het nieuws en het toevoegen van berichten kan nu door meerdere mensen worden gedaan, zonder dat ze daarvoor een 6-weekse training hoeven te volgen. Dit zorgt er voor dat de website weer beter up-to-date kan worden gehouden én dat de druk daarvoor niet op één stel schouders ligt .

De grootste verandering aan de zichtzijde is het volgende: je kunt nu zelf direct reageren op nieuwsberichten! Hier werd vroeger het gastenboek nog wel eens gebruikt, maar nu kun je je felicitaties/frustraties direct kwijt bij het betreffende nieuwsbericht. Je moet je hiervoor wel even registreren, maar daarna kun je naar hartelust alles wat je te melden hebt kwijt op de website. (En de web-crew kan gelukkig alle schunnige opmerkingen ook weer wissen 😉 )

Kortom, een hele verbetering…

Wij werken hard verder aan de vulling en aankleding! Wat dat betreft nog even geduld aub…

Gijs en Harm

PS. Een opsomming van de mogelijkheden (features) van de nieuwe survivalsite:

  • Publicatie systeem (chronologische artikelen, vaste pagina’s)
  • Automatisch archief
  • Een RSS Feed (voor de nerds, kun je direct alle nieuwtjes binnenhalen)
  • Zoekfunctie
  • Reactiemogelijkheid op publicaties
  • Iedereen kan ‘auteur’ worden, en artikelen schrijven over je belevenissen etcetera.
  • Bij een artikel kun je een Google Maps kaartje plaatsen, altijd handig!
  • En er komt ook nog een fotografie gedeelte, via FlickR. Tot die tijd is het smoelenboek even ‘offline’