Dinsdagavond vond alweer het vijfde evenement voor de FIT Survival competitie plaats. De atleten namen in grote getale deel (misschien kwamen ze voor de champagne achteraf?). Na een duidelijke uitleg van Alex, ook beschreven op grote posters, konden de eerste vijf koppels van start.

Glenn en ik hadden nog geen warming up gehad, dus zetten meteen de pas er in om maar snel warm te worden. De hete adem van Ries en Harm in onze nek hielp wel, dus toen we eenmaal warm waren lieten we beide heren als echte gentlemen passeren.

Alex had wat plassen water over het parcours verdeeld en een aardige selectie van hindernissen bedacht. Wij draaiden onze hand er niet voor om en presteerden het om net binnen de 50 minuten te finishen, waarmee we uiteindelijk tweede werden na Ries en Harm (in 44 minuten).

Alex met zijn twee? koppelmaatjes hadden het tempo er bij het lopen flink inzitten en passeerden ons ergens halverwege, maar gezien ze in een andere startgroep zaten maakten we ons daar geen zorgen over. Waarschijnlijk hebben we hen dankzij onze fabelachtige techniek in de hindernissen nog op gepaste afstand gehouden, want zij vulden een eindtijd van 56 minuten in. Ook René en Sjors deden het in 56 minuten.

Na afloop was er champagne en ook de hapjes werden snel soldaat gemaakt.

De uitslagen en een bijgewerkt tussenklassement zijn te vinden onder het kopje FSC.

Niels