Dag loopvriendjes en vriendinnetjes,

Het heeft even geduurd maar ik had niet eerder de gelegenheid dan dit weekend; het filmpje van ons avontuur is af.
We zullen er vast geen Oscar mee winnen maar ik denk dat het een leuke impressie geeft van de DHM loop 2010. De clip is 11 minuten geworden en gaat helaas alleen over de mensen in ‘onze auto’ want de anderen heb ik zelden kunnen spreken en filmen. Überhaupt was de combi meelopen en filmen niet echt een succes, blijkt ook de beperkte kwaliteit van het materiaal maar ach, voor een amateur is het denk ik best leuk geworden.

Via onderstaande link kun je hem downloaden (64 MB). Deze link is 7 dagen geldig. Aangezien ik niet de rechten van de gebruikte muziek heb afgekocht doe ik het op deze manier want YouTube gooit hem er anders zo af is mijn ervaring.

http://rcpt.yousendit.com/864295869/7c35666ba3c52d92f0b0d60f448c589c

Met sportieve groet en misschien tot volgend jaar!

Michel Schuurman