Vol zelfvertrouwen zijn zowel zaterdag als zondag weer een aantal Fitters naar De Knipe afgereisd. Zowel de BSC’ers (voor hun was het zelfs het eerste NK) als de Fit-atleten op zondag hebben zich weer uitstekend vermaakt in het hoge noorden.

Zoals gebruikelijk had de organisatie weer een prachtig afwisselend parcours gebouwd en hielden de juryleden de boel strak in de hand. We kunnen terug zien op een fantastische survivalrun!

Alex had onenigheid met een paal, die na een hevige kopstoot van Alex het veld ruimde, waarna Alex zijn weg kon vervolgen. Michel noemde het een pittig parcours maar heeft zich uitstekend vermaakt. Bart vond de hindernis in de hoogwerker zo mooi dat hij besloot deze twee keer te doen!
Helga werd eerste bij de dames van BSC en draagt het hele seizoen de titel Nederlands kampioene! Van harte gefeliciteerd Helga! Afgelopen dinsdag is ze tijdens de training nog even in het zonnetje gezet. Met een bos bloemen en een fles champagne in de hand werd haar het Wilhelmus toegezongen! Hieronder de foto van dit moment:

De uitslagen zijn te vinden op: http://www.survivaldeknipe.nl/