Op 19 juni deden we massaal mee met de door Michel georganiseerde Adventure Race in het kader van onze eigen interne (survival)competitie. Ditmaal had Michel mooi weer geregeld en konden we rond 7 uur van start. Om de paar minuten dook een koppel de hindernissen in, waarna we met fiets en kaart werden losgelaten.

Bij de eerste twee chechpoints ging het mis. De krijtjes hingen er niet meer, met veel gezoek door diverse koppels tot gevolg. Ik heb mij laten vertellen dat de eerste koppels ter plaatse nog wel de krijtjes hebben aangetroffen. Bij alle overige 20 checkpoints hingen de krijtjes er gelukkig nog wel!

Met de fiets ging het op weg naar de kanoverhuur in Odijk, en daar vandaan met de kano naar landgoed Beverweert. Bij Beverweert was het hardlopen en vervolgens weer terug in de kano. In principe hoefde je niet nat te worden en dat had Gert goed onthouden. Helaas maakte hij en Micha de verkeerde keuze dus zetten zij hun principe overboorde en doken de Kromme Rijn in om aan de goede oever hun route hardlopend te vervolgen. Met die duik ging de kaart, de stempelkaart, het droge T-shirt van Micha en wellicht ook nog een mobieltje mee het water in… Het mocht de pret niet drukken want met de terugvaart deden ze hun uiterste best ons (we waren een trio) te passeren. De terugvaart was dus spannend en voor het nauwe slootje van de kanoverhuur lagen we naast elkaar met als gevolg dat beide boten klem lagen….

Terugfietsend waren we Micha en Gert snel kwijt en ook Niels en Roos passeerden ons. Ter plaatse van checkpoint 21 (waar het zo donker was, dat we het krijtje niet meer konden vinden) werde we teruggeroepen door Vincent. Dus zonder 21 en 22 keerden we terug om als laatste team binnen te komen om half 12.

Mark en Matthijs; het was gezellig tot de volgende keer!

Niels