Goed, met de trein ben je er sneller (meestal), maar lopend duurt het dus 32 uur en 7 minuten om van Den Helder naar Maastricht te komen. Dit jaar deden er weer een aantal mensen van de survivalgroep mee, samen met een aantal Lopital en BSI atleten. Bij de start in Den Helder was het weer erg slecht, waardoor lopen sneller ging dan fietsen en er wat aan de tactieken gesleuteld moest worden. Dat was niet de enige tegenslag, want helaas kregen ook een aantal lopers al vrij snel last van blessures. Een belrondje van Hans resulteerde echt in vers bloed, want Lisette en Erik haalden meteen de pannen van het vuur om vanaf IJsselstein de ploeg aan te vullen en Harm offerde een paar uurtjes slaap op om mee te draaien gedurende de nacht.

Uiteindelijk bereikten het -niet geheel ongehavende- team na iets meer dan 32 uur de finish in Maastricht, waarmee ze een 4e plek behaalden. Maar het allerbelangrijkste: er werd een hoop geld opgehaald voor Mappa Mondo!

Hans, Dennis, Timo, Ries, Michel, Bart, Petra, Jolanda, Peter, Raymond, Sjoerd Ed, Lisette, Erik, ennuh… die paar man van wie ik de namen in die paar uurtjes niet meegekregen heb: klasse!

edit 03-04: Lisette plaatste een verslag op haar weblog: klik