Afgelopen weekend hebben veel leden van de survivalgroep meegedaan met de Hang On run in Doorn.
Het was best fris, maar prachtig weer. De run voerde door het uitgebreide trainingscircuit van de survival vereniging, afgewisseld met stukken lopen door het mooie bos en zandverstuivingen.

Op zaterdag om 9.30 uur begonnen de jongste lopers van 8 en 9 jaar aan hun 4 km.
Van FIT deden Jibbe en Gijs mee. Jibbe het aanstormend talent wist bijna alle jongens af te schudden en haalde een knappe tweede plaats.

Bij de JSC-C en JSC-B liepen veel jongens en meiden mee, bijna allemaal wisten ze hun bandje te behouden. Het was gezellig druk bij de finish waar we elkaar aanmoedigden bij de slothindernis.
Bjorn ging als een trein en werd netjes 9e. Morris had het zwaar bij de slothindernis, maar na 5 keer in het water vallen, veel aanmoediging en vooral zijn beresterke doorzettingsvermogen wist hij bij de zesde poging toch de bel te luiden met bandje.

In de JSC-A was het natuurlijk spannend of Alex Nederlands Kampioen zou worden… Helaas kwam hij 45 seconden tekort en moest genoegen nemen met de tweede plaats, wat natuurlijk ook een prachtig resultaat is!

Ook bij de BSC en recreanten 8 km liepen veel leden lekker mee.
Bij de ouder-kind run ging Gijs voor de tweede keer van start met zijn moeder, hij was erg trots met hun tweede plaats 🙂

Met sportieve groet, Hayke Everwijn

[Heateor-SC]

 

Powered by flickr embed.