We tellen af!!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

24 Maart 2020

Vanwege de aangescherpte landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen, kunnen wij helaas geen trainingen verzorgen tot in ieder geval 1 juni 2020!
Eerder meldden wij dat – in lijn met NOC*NSF – alle trainingen en activiteiten tot nader bericht zijn afgelast. Dit geldt dus nog steeds.

Wij hopen uiteraard dat de maatregelen na 1 juni worden afgezwakt en dat wij jullie dan snel weer in goede gezondheid kunnen verwelkomen.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Survivalgroep Fit Zeist


13 Maart 2020

Zie bijlage activiteiten_Corona_Maart2020.pdf die per omgaande van kracht zijn binnen AV-Fit en Survival Groep Fit Zeist.

Bij vragen, graag contact opnemen via contactformulier, welke hiervoor is aangepast.


3 Maart 2020

Beste leden van AV Fit en Survivalgroep Fit Zeist,

Afgelopen dagen is het uitgebreid in het nieuws geweest: het Coronavirus heeft nu ook Nederland bereikt. In Houten en Utrecht zijn al enkele gevallen van besmettingen bekend. Dit bericht gaat over wat wij zelf kunnen en moeten doen in relatie tot sporten bij Fit.

Kunnen wij blijven sporten?

Vooralsnog blijven wij gewoon open. Wel checken wij elke dag de berichtgeving over het virus en de website van het RIVM om te kijken of wij nog langer open kunnen blijven.

Wij adviseren jullie dat ook te doen! Want de berichtgeving gaat snel waardoor wij kunnen niet altijd up-to-date zijn. Check daarom elke dag op www.rivm.nl/coronavirus.nl. 

Het kàn voorkomen dat wij op enig moment besluiten om de sportlocatie dicht te laten. Dit zullen wij dan zo goed als mogelijk proberen mede te delen maar wij kunnen niet uitsluiten dat enkelen van jullie voor een gesloten hek komen te staan. Onze welgemeende excuses alvast voor het dan ontstane ongemak!

Clubgebouw

Wij nemen vooralsnog geen extra maatregelen om ons clubgebouw te desinfecteren of iets dergelijks. Neem daarom altijd voor jezelf en anderen de ‘standaard’ hygienemaatregelen in acht:

– Als je griepklachten hebt of heel erg verkouden bent, neem dan het zekere voor het onzekere en blijf thuis, en neem telefonisch(!) contact op met je huisarts.

– Was je handen goed en veelvuldig met water en zeep!

– Als je niest, nies dan in een zakdoek of in je elleboog; niet in je handen!! Dus niet “hand voor je mond”.

– Gebruik papieren zakdoekjes en neem na elk gebruik een nieuw zakdoekje. 

 Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Survivalgroep Fit Zeist 

Vincent de Graaf